Serem equip de la lliga LEB Or!

Benvolguts,

Per fi sembla que s’aclareix el panorama i segons ha informat avui el Bàsquet Manresa SAE als seus accionistes, la propera temporada jugarem a la LEB Or.

Tot i que no és una bona notícia, sí que pot ser una bona oportunitat per d’una vegada per totes poder veure jugadors joves, fets a casa que es deixin “de veritat” l’ànima pels nostres colors.

Ens cal retrobar aquell esperit Manresa que ens hem deixat pel camí

Per cert, que ningú ho dubti, tornarem a l’èlit molt aviat  i més forts que mai!

Us deixem l’escrit del club:

Benvolgut accionista,

En el dia d’avui, la Assemblea General de l’ACB ha aprovat unes noves condicions econòmiques d’accés a la lliga, fruit de les negociacions amb la FEB i el CSD, per facilitar l’accés dels clubs LEB a la Lliga Endesa. La voluntat de Bàsquet Manresa era i és, sens dubte, poder seguir dins la Lliga Endesa, però possiblement aquestes noves condicions no ho facilitaran per a la propera temporada.

En tot cas, el pla de viabilitat seguit per l’entitat aquests darrers anys fa que el club, si s’escau, estigui preparat per poder competir al màxim nivell a la Lliga LEB Or, una lliga que, tot i ser un esgraó per sota, és difícil i fins i tot més competida que la Lliga Endesa.

A banda d’això, ja fa setmanes que la direcció esportiva treballa amb l’objectiu de fer el millor equip possible, i serem competitius. A més, veurem amb continuïtat els joves jugadors que aquesta temporada ja han pogut debutar amb el primer equip, tindrem un equip amb gent nostra, que suaran la samarreta del Manresa i lluitaran per deixar el nom de la ciutat altre cop ben amunt.

Volem comptar amb vosaltres. Som-hi!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *