Un dels nostres va penjar les sabatilles! #GràciesRomán

Ahir vàrem viure un moment únic i molt emotiu. Un dels nostres penjava definitivament les sabatilles. Román Montañez després de gairebé 20 anys va aixafar per darrer cop, cop a jugador professional, el parquet del Nou Congost.

No som un CLUB GRAN, però sí un GRAN CLUB i aquests comiats, aquests moments viscuts d’homenatge a un jugador, són importants per tots.  El Román ha crescut a casa, s’ha fet home a casa i s’ha retirat a casa. La grandesa d’un club també es mesura en aquests moments.

Des de la Grada Jove vàrem entregar-li un petit detall.

Us deixem aquí el moment viscut, el muntatge que li vàrem entregar i el vídeo d’homenatge.

#GràciesRomán

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *