Hem de recuperar el nostre ADN

Es va acostant el final de la temporada i tot apunta que enguany tampoc podrem romandre per mèrits esportius a la màxima categoria.

Derrota rere derrota l’autoestima de tots plegats i la paciència se’ns va exhaurint i el que és pitjor ens porta cap a una situació que és alarmant: la indiferència!

L’ambient a l’entorn del club està passant per un moment de letargia exasperant que sembla que no hi hagi ni ganes, ni esma de fer res per canviar aquesta situació.
El futur del club depèn de l’empenta de tots nosaltres i sobretot de la il·lusió de tirar endavant.

Des de l’any 1931 que va començar aquesta història i podem dir ben cofois i orgullosos que ha estat una història d’èxit, d’un èxit impressionat.

Cal fer un crit a l’esperança i apel·lar al que ens és ben nostre, l’esperit. L’esperit d’aquells pioners que van començar a llençar una pilota en una cistella a la pista del Pujolet, d’aquells que van fer créixer el bàsquet de formació a la comarca, creant emblemes com el CB i la Unió, d’aquells que van empescar-se-les per construir un pavelló en 30 dies i de tots aquells i aquelles que van dissenyar un club capaç de guanyar una Copa i una Lliga ACB.

Venim de tot aquest passat gloriós i volem un present i un futur. Cal canviar coses, cal tornar a l’essència, cal recuperar el nostre esperit.

Hem perdut el nostre ADN i l’hem de recuperar amb urgència. Si cal baixar a la LEB, es baixa. Si cal estar-nos-hi temps, ens hi estem, però cal recuperar el Manresa!

Necessitem sentir-nos de nou l’equip nostre, amb jugadors nostres i amb tothom implicat en aquest projecte tant bonic i apassionant com és el Bàsquet Manresa.

De què ens serveix tenir un equip ple de jugadors de fora, sense cap mena d’implicació i sense ganes de deixar una petjada en el club.

Cal canviar el xip, cal renovar el club i calen canvis profunds a tots nivells.

Hem d’estar on puguem estar, però no podem perdre mai més el nostre esperit, EL NOSTRE ADN.

Ernest

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *