Ens cal un base i un pivot, amb urgència!

Seguim sense guanyar i el que és pitjor, amb molt males sensacions. Les derrotes ens van caient al damunt com martellades.
Aquesta lliga, no perdona i després de perdre a casa amb rivals ‘a priori’ de la nostra lliga ens hem endinsat en un túnel de derrotes seguides que cada cop sembla més fosc.

Quan les coses van mal dades sembla que la malastrugança ho ensumi i s’afegeixi a la festa. Les lesions constants de diferents jugadors de l’equip ens estan minvant i actualment estem en una situació d’extrema fragilitat.
La posició de base és la que està en pitjor situació, Àlex Cvetkovic s’ha ressentit d’una antiga lesió al genoll i aquest fet aboca a sobre de Lluís Costa tot el pes de la direcció del joc. Cal un base, ja!

Per un altre cantó ens trobem amb un joc interior també minvat per la baixa de Patrik Auda i també pel baix rendiment de Luksa Andric.
Fa alguns partits que Andric no sembla jugar prou concentrat i quan no és per una raó, és per una altra, no aporta gairebé res al joc del Manresa.
Cal fer una reflexió profunda i plantejar-nos una incorporació de caràcter urgent en aquesta posició.

Val a dir, que el rendiment de Scott Suggs tampoc està sent el que tots esperàvem i en general tot l’equip no està al nivell que realment tenen.
Des de la grada estem convençuts que podem redreçar aquesta situació però hem de reforçar l’equip, no hi ha més! (tot i que sabem que la caixa està com està)

Una menció especial a l’aparició de Jordan Sakho el passat partit contra Unicaja, el jugador congolès ens va demostrar quin és el camí: ESFORÇ, IL·LUSIÓ i MOLTA AMBICIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *