La màgia tornarà al Congost!

Qui ens ho havia de dir, oi? després d’una pretemporada que semblava que les coses es feien millor, que es fitxava millor, que tot es feia amb seny i que estava tot pensat, ens hem trobat amb un començament de lliga inesperat.

Tot plegat amb l’afegitó que el primer partit de lliga es va guanyar i aquest fet va fer augmentar les il·lusions d’una afició afamada de victòries. Les repetides derrotes a casa són un llast perquè tots sabem el que costa guanyar a fora i aquesta és la clau de tot plegat. El Nou Congost ha de ser el nostre espai intocable, el nostre petit planeta on tot és possible i on hi ha una “màgia” inexplicable.

Desconeixem la raó per la qual en el nostre petit planeta, la màgia hi ha desaparegut! No es pot entendre el per què? sabem que som un equip humil, modest, petit…blablabla però el pavelló segueix responent i la gent sempre hi és.
Per tot això no es pot entendre per quina raó els jugadors juguen amb aquesta tensió extra i amb aquesta por de guanyar.

Només volem enviar-los un missatge de tranquil·litat i d’ànim. En el nostre petit planeta hi som perquè ens l’estimem i si vosaltres ho doneu tot hi seguirem sent, estem convençuts que si tots ho donem tot la MÀGIA TORNARÀ i les victòries també.

En el nostre petit planeta, junts som invencibles!

Diumenge a les 19:00 hores, a per l’Andorra!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *