Una temporada passada, un món nou per davant.

El resum de la temporada del ICL Manresa es positiu. Esportivament s’ha aconseguit l’objectiu: està entre els 16 millors equips de l’ACB. Més de la meitat de l’objectiu es va assolir a la 1a volta aconseguint 7 victòries. Entre finals i principis de 2a volta l’equip va tenir el sotrac més important amb dures derrotes a les pistes de GBC i Estudiantes. En aquell moment el club i l’afició vam saber reaccionar a temps. El club fitxant a jugadors que ens van aportar clarament una millora (Foster, Auda i Jamaraz) i l’afició reactivant-se per animar més que mai a l’equip!

El punt de inflexió que destacariem seria el desplaçament a Badalona amb un bus ple de gent més els que hi van anar amb cotxe i amb una pancarta que ens va portar sort (“Cor blanc i vermell, lluita compartida”). Vam guanyar el partit i vam canviar la tendència i la il.lusió del club i l’afició que vam començar a creure en l’anhelada permanència a l’ACB. Una permanència matemàtica assolida en l’últim moment de l’últim partit a Vitoria. L’equip va fer un partidàs contra el Baskonia tot i la derrota final inmerescuda. Però gràcies a la victòria del GBC (que la setmana anterior ens havia guanyat a nosaltres al Nou Congost) contra Estudiantes vam poder certificar la salvació. Sobretot destacaríem els gairebé 200 fidels seguidors manresans que hi van creure fins al final i es van desplaçar per animar l’equip llevant-se a les 4 del matí!
Si volem resumir la temporada, també hem de parlar de tot el que s’ha fet els darrers mesos per millorar l’animació. Badalona va ser el primer acte d’alguns aficionats que ens vam unir per treballar plegats per una animació millor. Gent de Sector Nord, de Grada Jove, de la zona de tribuna, etc..tots volíem posar el nostre granet de sorra per ajudar a millorar l’animació. Ens vam començar a reunir i comunicar-nos per fer una “pluja d’idees”, proposar i executar idees de millora. El club també ens va ajudar molt i la sintonia va ser prou bona.

Es van implantar idees com corejar els noms dels jugadors a la presentació de l’equip. Fer una pancarta per treure-la als tirs lliures amb el lema “Lo vas a fallar”. Fer algun canvi musical i afegir algunes cançons més animades abans de començar el partit. Intentar que el Llumet interactués més amb la grada. Millorar el moment quan han de sortir les “Cheer Leaders”. Portar els Batrakes que ens han animat molt amb els seus bombos i ritmes. Portar els grallers del Poble Nou per afegir un altre registre. Vendre samarretes del “Tots som Manresa” per intentar omplir la grada de color vermell. Tornar a repartir botzines. Repartir escrits per motivar i donar algunes instruccions, etc
També, es van fer accions com decidir el Ítaca com un punt de trobada per fer les prèvies dels partits o trobar-nos per veure l’equip per la televisió en els partits fora de casa aprofitant que tenen una pantalla gegant. O també, organitzar un berenar amb l’equip i l’afició per tal de fomentar la unió i el bon rotllo entre tots.
Tot això, ha de ser la base, els fonaments des de on hem de partir la propera temporada 2016/2017. Una temporada en la qual tots plegats ens hem de tornar a il.lusionar! JUGUEM AMB EL COR!

Cesc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *