Seguim on ens mereixem! Gràcies a tothom

Després del final d’infart a Gasteiz podem estar ben contents i orgullosos de dir que el nostre Manresa, un any més seguirà a la màxima categoria, i en van 47!!

El final de la lliga d’enguany ha estat, com de costum, d’infart i ens ha deixat la sensació de que s’havia fet justícia. Aquest any l’ICL Manresa no ha estat mai en zona de descens i hagués estat molt injust que la darrera jornada aquest lloc hagués estat per nosaltres.

Un cop tancada la temporada és el moment de comentar el que ha anat bé i el que no ha anat tan bé. En l’aspecte positiu creiem que el treball fet per l’Ibon Navarro, el Pere Romero i el seu equip ha estat excel·lent, no era fàcil sobreposar-se a un any amb tantes dificultats.
Un aspecte a millorar potser ha estat l’ambient pessimista i negatiu que hem viscut en alguns moments de la temporada al Congost.
Pel que fa a l’equip cal destacar en majúscules la gran temporada de Dejan Musli, el serbi ha demostrat que és un jugadoràs i ha fet una temporada superior.

Dejan Musli ha estat excel·lent (10/10)
Chase Simon ha estat bastant bé. (8)
Àlex Hernandez ha estat fluix. (4)
Marius Grigionis ha estat estancat.  (5)
Maksim Sandul ha estat bé (6)
Ruslan Otverxenko ha estat molt fluix (3)
Roman Montañez ha fet el que s’espera d’ell (5)
Juan José Garcia ha anat de menys a més (7)
Lluís Costa ha aportat coses sense destacar en res (5)
Dimitri Flis ha estat fluix (4)
Jekel Foster ha estat una injecció de moral i qualitat (8)
Patrick Auda ha ajudat molt a apuntalar el pal baix (7)
Nemanja Jamaraz ha aportat solidesa i poca cosa més (5)

Des de la Grada Jove volem donar les gràcies a patrocinadors, anunciants, col·laboradors, treballadors del club (en especial a l’Anna), socis, accionistes i a tots aquells que us heu mobilitzat en els moments més difícils.
En els moments de dificultat és quan es veu l’afició autèntica i cal dir que la nostra és de matrícula d’honor. Heu aixecat un pavelló adormit del tot. Gràcies a tots vosaltres seguim on ens mereixem, a l’ACB.

Moltes gràcies!

Fins la temporada vinent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *