Un pavelló viu, ens fa més forts!

Contra Sevilla vàrem estar aprop d’assegurar la permanència, però per raons diverses no ho vàrem assolir. Principalment perquè els sevillans van demostrar ser millors en els moments clau de partit.
Cal destacar que l’equip va fer un treball molt bo durant tot el partit i el pavelló ho va reconèixer donant una ovació a l’equip al final del partit.

Precisament us volia parlar d’això, de l’escalf i de l’ambientació al pavelló. Darrerament i gràcies a la iniciativa d’alguns socis s’ha sacsejat d’allò més, el que el malaguanyat Cruyff anomenava “l’entorn”, amb resultats palpables dins del Congost.

La presència de gent activa a la Grada Jove d’Animació s’ha multiplicat, hi ha un grup de gralles que ajuden i la inestimable aportació dels Batrakes donen un ‘toc’ de marxa que ens va d’allò més bé.

Tots aquests elements els hem d’anar assimilant i coordinant i són un gran pas endavant.
Crec que aquesta flama que està naixent al pavelló s’hauria de cuidar i aprofitar per apropar més gent jove al recinte. El nostre pavelló envelleix a marxes forçades i ens cal renovació.

Un pavelló engrescat i viu és una alenada d’aire fresc al parquet, on hi tenim uns jugadors que fins ara s’hi estan deixant la pell i no es mereixen res més que el nostre suport més fidel.

Aquesta part final de temporada hauria de servir com a guia de cara la propera. Més gresca, més animar, més samarretes vermelles, més bufandes, en definitiva: un pavelló viu, ens fa més forts!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *