Seguim creixent de la mà de Jekel Foster

La recta final que se’ns presenta pot ser de traca. La millora de l’equip és clara i aquesta millora es tradueix en un alt grau de competitivitat.
La derrota de diumenge contra Unicaja no ens ha de fer pensar que tornem a perdre pistonada sinó que vàrem competir fins a pocs minuts abans de la fi, plantant cara de tu a tu contra tot un equip d’Eurolliga.

Crec que hi ha dos factors determinants, les incorporacions noves i el gran salt de qualitat que ha donat el Congost. Les vibracions que es viuen només entrar al pavelló són molt bones i això es transmet a la pista.

Les idees que s’han donat darrerament per incrementar l’ambient s’han notat molt i això s’hi ha d’afegir la incorporació dels ‘Batrakes’.
Tothom hi ha posat el millor que tenia per ajudar i aquest segueix sent el camí.
Del partit de diumenge potser es podria millorar la coordinació entre Batrakes i Grada Jove, per apuntar alguna cosa a millorar.

L’equip segueix a l’alça i vull destacar en majúscules un nom JEKEL FOSTER, el de Mississipí (USA) s’ha acoblat al grup d’una manera excel.lent i se’l veu un líder a dins i fora la pista. Tot funciona millor quan ell hi és. Destacar que al finalitzar el partit ell va estar saludant el públic d’una forma afectuosa i especialment els nens i nenes. Un crack! Thanks Jekel!!

Cal seguir millorant i per què no, guanyar a Zaragoza!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *