Un pas endavant insuficient!

Aquest diumenge l’equip va donar un pas endavant, però no n’hi ha prou. La situació actual és preocupant i seguim sense donar la sensació de poder guanyar partits. La incorporació de Jekel Foster ens ha donat estabilitat en la posició d’1 però seguim sense referents al perímetre i sense arguments a dins la zona.
Musli fa els seus números, però no aporta prou en defensa. Grigionis està ficat en un sotrac de desconfiança, igual que Simon. Otverxenko segueix desaparegut en combat i diumenge Sandul tampoc hi era. Tot molt poc esperançador.

Almenys diumenge contra Andorra van treballar i es va notar que de ganes n’hi havien, llàstima que sense encert. Si en atac no estem fins, hem de buidar-nos més en defensa i fer la millor defensa del món. No pot ser que Bogdanovic ens matxaqui a triples i sempre tiri sol, per exemple! Alguna cosa estem fent malament en defensa.

Musli ja està desactivat desde fa dies i necessitem un altre referent clar a dins. Segurament que la direcció esportiva hi està treballant. Ens cal un alapivot més o menys solvent per complementar-lo.
La depressió en la que es troben els exteriors també és preocupant, no són cap amenaça i això ens minva molt.
La imatge global és d’un equip que vol, però que no pot. Calen reforços sinó volem passar-ho realment malament. Una cosa quedi clara, la confiança amb Ibon Navarro és total!
Ens en podem sortir, però només si seguim units.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *