Lluís Costa avança la seva arribada a Manresa

lluiscostaporLa direcció esportiva manresana s’ha mogut amb rapidesa i ja ha tancat la incorporació d’un nou jugador. Es tracta de Lluís Costa Martínez, nat el 27/02/1993 a Sant Just Desvern i que fa 187 cm.

El nou jugador manresà juga de base i arriba per reforçar un dels nostres punts febles. Pere Romero i Ibon Navarro s’han decidit a accelerar la incorporació del jugador català perquè l’equip necessita apuntalar amb urgència aquesta posició.

Aquest pas ens agrada i creiem que pot aportar estabilitat en el joc, ara bé, encara caldrien més reforços i sobretot en la posició de 4. Confiem plenament en el bon ull del director esportiu.

Lluís gràcies per acceptar el repte, molt benvingut al Bàsquet Manresa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *