Les dificultats segueixen, ens calen reforços…

imageEl partit de diumenge passat ens ha de servir per adonar-nos que seguim sent competitius i que la victòria la tenim propera. De fet no podem oblidar que a Sevilla vem guanyar i que l’equip ens demostra dia rera dia que estan treballant molt bé i l’actitud és boníssima.

La greu lesió del Milos ens torna a deixar amb problemes en la posició de base i deixa oberta la porta a la incorporació d’un nou jugador. Jermaine Thomas no ha demostrat ser l’home resolutiu que tots esperàvem i  és per aquesta raó que, sempre que econòmicament sigui factible, s’hauria de fer l’esforç i portar un nou ‘playmaker’

La situació en la posició de 4 segueix amb un Ricky Sánchez en hores baixes i aquesta situació ens fa ser vulnerables sota l’anella.  Encara sort que Sandul està sent un bastió defensiu. Musli està fent molt bona feina en atac, però en defensa s’hi hauria d’aplicar més.

La temporada està sent prou bona però això no ens ha de fer ser conformistes. Volem un equip millor i fer els retocs necessaris. Les dificultats econòmiques són grans però confiem en que Pere Romero torni a treure del barret algun conill que ens ajudi.

Diumenge a les 18:30 hores visitem l’Estudiantes. Una gran oportunitat per fer un pas de gegant cap a l’objectiu. Compte que ells si juguen moltíssim, recordem Donosti!

Molts ànims Milos!!!!!!!!

🇷🇸 Милош многе духове!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *