Si omplim el Congost l’Herbalife el guanyarem…..segur!

imageUn cop païda la derrota de 32 contra el Madrid ja estem pensant en diumenge, que tornem a jugar al Congost! Ara ens arriba l’equip d’Aito García Reneses i això significa que serà molt complicat i dur.

Els canaris estan fent una bona temporada i arribaran al Bages amb 11 victòries i amb plaça a la Copa. Oliver i Seeley són vells coneguts nostres i sabem molt bé com les gasten. Per guanyar haurem de fer un partidàs i retrobar el Congost de 1a sinó ho tenim molt cru.

Cal fer una crida a tots els manresans i bagencs per omplir fins la bandera el Congost, volem retrobar aquell Congost que acollonia els rivals!

Junts podem guanyar a qualsevol!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *