Victòria a Sevilla que certifica una gran primera volta

baloncesto-basketballUn tercer quart excel·lent amb un gran encert des de la línia dels 6,75 metres ens van posar en safata de plata el que és la setena victòria de l’any.

Les victòries tots sabem el que costen i més les de lluny del Congost, per aquesta raó hem d’estar especialment orgullosos i satisfets. (67-84)

Amb la victòria a Sevilla tanquem una primera volta excel·lent i encetem la segona amb una bona collita de 7 triomfs. El nostre objectiu és cada cop més aprop i més si els rivals ens hi ajuden. (avui Guipúscoa i Estu han perdut)

Tot plegat no ens ha de fer oblidar que tenim mancances i aquestes ens fan ser un equip vulnerable. Seguim amb un dèficit en la posició de base i sobretot és alarmant la situació de Ricky Sánchez, juga molt poc i quan juga no suma gairebé res, preocupant!

Destacar en positiu la gran feina de Maksym Sandul, el de Vinnytsa (Ucraïna) està anant de menys a més i la seva aportació en el joc de l’equip és cada cop més gran.
Per la resta destacar la bona feina del col·lectiu però en especial Musli, Grigionis i Chase Simon. Són sense cap dubte els nostres tres jugadors de referència.

Tenim tota una segona volta per davant que ens hauria de servir per millorar i reforçar (si fos possible) alguna posició per encarar el tram final amb més garanties d’èxit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *