A Sevilla per sumar la setena, confiança!

imageLa ratxa negativa fa dies que dura i necessitem quan abans millor trencar-la. Diumenge 25 a les 12:30 hores visitem una pista difícil (com totes), el pavelló San Pablo de Sevilla. Ells estan preparant el partit com una veritable final i nosaltres hem d’estar a l’alçada.

Televisat pel canal 198 de Movistar+ i a Radio Manresa amb el gran Carles Jódar.

Destacar el retorn de Thomas i la baixa del ‘capi’ Roman Montañez per la patacada de ‘l’angelet’ Àlex Mumbrú l’altre dia. Ens cal retrobar-nos i sentir-nos de nou un equip guanyador. Retrobarem vells comeguts com Pierre Oriola i Alfonso Sánchez.

La setena és possible si fem un partit seriós i com a equip, aquest és el secret…..i podem fer-ho. No som un equip que es rendeixi facilment i Ibon segur q l’està preparant a consciència.

La victòria és possible si creiem en ella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *