La solidesa ens dóna el triomf contra UCAM Múrcia (77-69)

alex_cabezasNo cal dir que el partit d’ahir diumenge contra Múrcia era dels considerats vitals, ja que la Lliga no dóna treva i el calendari que se’ns apropa fa literalment, POR.
Els murcians sempre són un molt bon client i no podíem deixar passar aquesta gran oportunitat de sumar una tercera victòria que ens dóna tranquil·litat.
El partit va ser un estira-i-arronsa constant on l’ICL Manresa sempre va portar el pes del partit però que en algun moment UCAM Múrcia va semblar que el capgirava.

S’ha de destacar que en tots els moments en els quals els visitants va semblar que giraven la truita els manresans van estar molt bé en l’aspecte mental i van demostrar una solidesa imprescindible per decantar partits.

És just destacar el gran partit d’Àlex Hernàndez que va demostrar estar en un molt bon moment de forma i va ser el catalitzador perfecte alhora de controlar les estrebades murcianes.  En Jermaine va estar millor però encara pot fer-ho més bé.
També destacar la molt bona direcció tècnica d’Ibon Navarro, el qual va treure petroli de tots els seus home i va saber arribar al final del partit amb tot sota control.

Per finalitzar volem llençar un avís a l’Ajuntament de Manresa pel que fa al manteniment del pavelló del Nou Congost. Ahir uns companys de la Grada Jove d’Animació (Foradubtes) al repenjar-se a la barana lateral, aquesta va cedir i van caure, PER SORT, a sobre de la lona del túnel de vestidors.
Aquest fet ens ha de servir de toc d’atenció sobre l’estat de manteniment del pavelló.

Volem animar en unes grades segures!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *