La bona defensa és el secret per créixer

El desastre a Canàries ens ha de mostrar què el nostre secret no és una altre que el treball, el treball i el treball. El secret està en la feina del dia, dia i el buidar-nos al parquet en cada atac i sobretot en cada defensa.

Tenim un problema en la feina defensiva i si no hi treballem dur patirem molt. Ens fan masses punts i desconnectem massa ràpid dels partits. Els atacs s’han de construir des de bones defenses i quan a darrera som tous, deixem de ser qui som.

La lliçó de Canàries és la de sempre, o anem a esgarrapar cada pilota i defensem a mort cada jugada o serem un equip (un altre cop) molt vulnerable. Que les bones vibracions transmeses els darrers partits no quedin en un no res i aprenguem que el nostre gran secret és la lluita defensiva. Aquest és el secret!

Si en defensa estem bé, en atac també ho estarem. El nostre staff segur que ho treballaran de valent perquè no ens tornem a trobar amb una “apagada de llums” tant grossa com la viscuda a Las Palmas.

ibon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *