A Gran Canària a seguir en la línia ascendent

La visita a Gran Canària darrerament ens va molt bé però no hi ha dubte que és un partit molt complicat. Els homes d’Aito han enllaçat dues derrotes a Gasteiz i a Berlín però se’ns dubte que voldran refer-se i diumenge tindran la primera oportunitat.

La setmana pels jugadors d’Herbalife ha estat molt complicada amb l’anunci de la malaltia de Kyle Kuric i des d’aquí volem enviar tot el nostre suport per ell i per tota la seva família, companys i amics. #WeWantWithYou.

Esperem tornar a veure un ICL Manresa endollat i molt ficat en el partit ja que aquesta és l’única manera de guanyar. Ibon Navarro en la roda de premsa pre-partit comenta que Sánchez arrossega una lesió a la mà esquerra i que Grigionis també ha patit un virus estomacal. Esperem que tots estiguin el millor possible per afrontar aquest difícil compromís a Gran Canària. (diumenge a les 13:00 hores –  Radio Manresa)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *