Competim! per tant, existim….cal seguir igual

Derrota dura la que vàrem viure ahir al Congost. El Joventut sempre és un os dur de rossegar i enguany no ha estat una excepció.  El gran encert des de la línia de tres dels homes de Maldonado ens va portar al partit a un cara o creu.

Crec que un cop passat l’emprenyament de la derrota hem de fer una lectura optimista i adonar-nos que som un equip que competim i que ens creiem el que estem fent, això no vol dir que no haguem de fer autocrítica.
Tenim moltes coses per millorar i de ben segur que l’Ibon les coneix i les treballarà.

Confiem plenament en la seva feina i en la de tot l’staff tècnic.

Ahir vàrem competir fins el darrer instant i aquest ha de ser el camí. Si festegem la victòria cada dia n’arribaran més, segur!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *