Divendres a les 18:15 hores vine al ‘Fan Day’ de l’ICL Manresa

Aquest divendres 2 d’octubre vine al “Fan Day” al Nou Congost. L’ICL Manresa celebra un entrenament a portes obertes en què els aficionats podran acabar participant de l’entrenament amb els propis jugadors, i es sortejaran premis entre els assistents.

El Bàsquet Manresa ha posat en marxa per aquest divendres a les 18:15 el “Fan Day”, dia de l’aficionat, en què hi haurà entrenament obert a tothom. A banda de poder gaudir de l’entrenament gratuïtament, els assistents entraran en un sorteig per participar en la part final de l’entrenament amb els propis jugadors en alguns exercicis.

Aquesta serà una jornada organitzada per acostar l’equip als aficionats en la pretemporada, un cop s’hauran jugat ja la majoria de partits de preparació.

fanday_SLIDER-620x330

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *