Una temporada plena d’il·lusió, a gaudir!

Amb les revisions mèdiques comença una nova temporada pel Bàsquet Manresa i per aquesta raó podem estar-ne ben orgullosos. La situació econòmica segueix delicada i la continuïtat d’Iberpotash, ara com a primer sponsor amb el nom d’ICL, ens dóna un coixí d’esperança.

No podem oblidar que seguirem a la part baixa de la taula pel que fa a pressupostos i aquest fet condiciona, cada cop més, la confecció d’una plantilla que cada cop està més plena de jugadors desconeguts i de molts països diferents.

Aquesta complexitat a la plantilla afegeix un grau de dificultat a la cohesió del grup ja que molts jugadors tindran l’afegit de trobar-se en una terra estranya, amb un idioma nou i amb un ambient diferent.
Per aquesta raó ens haurem de carregar de paciència i confiar en la bona feina de l’staff i en particular del nostre flamant entrenador: Ibon Navarro.

Darrerament la direcció esportiva ha confirmat la incorporació del darrer fitxatge Chase Simon, un aler alt nascut a Detroit i que ens arriba després de jugar a la lliga de Polònia. Aquesta incorporació ens hauria de permetre tenir un home capaç d’anotar i també d’aturar els tresos rivals amb solvència. (esperem!)
Una de les particularitats de ser un club modest és que t’has de reinventar any rera any i això porta els seus riscos afegits, com tots sabem.

Enguany almenys tenim tota la plantilla a disposició de l’entrenador des del primer dia i aquest fet esperem que es vegi reflectit en el treball diari.

Una temporada plena d’il·lusió, a gaudir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *