L’armada ucraïnesa arriba al Bages

Amb el fitxatge de Maksym Sandul ja són dos els jugadors que ens arriben de terres ucraïneses per afrontar aquesta nova temporada.
En Maksym és nascut a Vinnytsa l’any 1991 i juga de pivot. Tota la seva carrera ha estat lligada al BC Kiev i aquest fitxatge és el seu gran salt cap a una lliga més potent. Pel que diuen el Maksym és un jugador amb molta bona visió de joc, que pot jugar d’aler-pivot i ha destactat molt a la seva lliga amb mitjanes de 12,1 punts 9,6 rebots i gairebé 5 assistències per partit!!!

Per una altra banda tenim l’arribada de Ruslan Otverchenko nascut el 6 de gener del 1990 a Ulan Bator (Mongòlia) amb  passaport ucraïnès. Aquest escorta arriba amb un fama de gran anotador i la veritat és que els seus números són molt bons. Ens trobaríem davant d’un jugador imprevisible ja que assisteix, penetra i tira bé. En Ruslan arriba també de jugar al BC Kiev.
Tota la gent de Grada Jove desitgem tota la sort del món a aquests dos jugadors que arriben a Manresa per créixer com a jugadors i per ajudar a fer més gran el nostre club. Sort!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *